producten
| Totaal:
Alles op voorraad
Geen verzendkosten boven de €50,-
Voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis
14 dagen op zicht
Winkel in Sliedrecht
Ruilen & retourneren

14 dagen Retour garantie

U kunt uw bestelling of een deel daarvan binnen 14 dagen retourneren, ingaande op de dag na ontvangst. Hiervoor dienen de goederen in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en onbeschadigd te zijn. U kunt de artikelen in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de koffer of reisaccessoir wenst te behouden.

De kosten voor het terugsturen van uw bestelling of een deel ervan komen voor uw eigen rekening. De kosten voor het retour zenden kunnen variŽren en is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de verzending, voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van Post NL www.tntpost.nl/voorthuis/pakketten

Indien u uw bestelling of een deel hiervan wilt terugsturen dient u de volgende stappen te volgen;
1 | Zend een email naar info@bagagespecialist.nl, vermeld hierin uw factuurnummer en wat u retour wenst te sturen. Daarnaast kunt u aangeven voor welk artikel u uw bestelling wenst te ruilen of u uw geld terug wilt.
2 | Vervolgens ontvangt u van ons een email met daarin het retour formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in, vergeet eventueel niet uw bankgegevens te vermelden.
3 | Verpak de artikelen zodanig dat de verpakking niet wordt beschadigd. Voorzie de verpakking ook niet van tape of schrift. Om het artikel zo schoon en origineel mogelijk terug te sturen kunt u de verpakking voorzien van bijvoorbeeld papier of een plastic tas/zak. Wanneer het artikel beschadigd is of gebruikssporen vertoont behouden wij ons het recht uw retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
4 | Stuur uw retour zending naar Bagagespecialist ? Prisma 77 - 3364 DJ Sliedrecht , NH. Dit adres staat ook vermeld op uw factuur en het retour formulier.
5 | Zorg ervoor dat de retour zending voldoende gefrankeerd is. Op de website van Post NL kunt u snel en eenvoudig een pakketzegel aanmaken en kunt u er zelfs voor kiezen om uw pakket bij u te laten ophalen. Klik hier onlineverzendservice.postnl.nl/Shipment om direct een pakketzegel aan te maken.
6 | Breng het pakket naar een dichtstbijzijnde Postkantoor, klik hier voor een Postkantoor bij u in de buurt. Of laat het pakket bij u ophalen.
 
Zodra uw zending bij ons is aangekomen en gecontroleerd ontvangt u van ons een email. Wanneer u ervoor kiest uw bestelling voor een ander artikel om te ruilen zullen wij deze omruiling direct na ontvangst in behandeling nemen. Zodra het alternatieve artikel naar u is verzonden ontvangt u van ons een email met track en trace nummer. Indien u geen alternatieve keuze heeft aangegeven zullen wij het door u betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, aan u terugbetalen.